måndag 7 januari 2013

Update

Idag har vi efter en mysig fika hos granntanten ( hehe skojja) Frida o lille Vilmer, varit på bvc.



Såhär glada var vi innan vi drog iväg. Det var lite mindre glada miner efteråt eftersom lillan fick vaccineringssprutor nr 2 idag.
Var såklart jätteduktig och skrek först efter att andra sprutan getts men ändå. (Den första verkar hon inte ens ha märkt av).

Vi mätte o vägde såklart oxå. Lillan väger nu 8540 g o är 68 cm lång. Stabil i kroppen, väldigt "med" och klåfingrig är hon också.

Vi invigde sittdelen på vagnen idag oxå och hon satt så snällt och tittade på mig när vi rusade fram o tillbax till bvc ( vi var lite sena). Imorgon ska vi testa lite längre runda.

... Och så till sist, sömnen!
Det går fortfarande som en dans att lägga/natta. Hon skriker som mest i en kvart uppdelat på skrik o pauser men oftast tar de bara någon minut så sover hon. Lite längre skrik vid tupplurarna på dagen än vid läggning för natten.
Kan hända att hon skriker till i nåra minuter efter att hon sovit nån/nåra timmar men om man inte går in o plockar upp henne somnar hon om.

Igår natt/ imorse plockade jag över henne till vår säng först vid 5-snåret även om vi var uppe o ammade/nattade om vid 1.
På hela taget. Evelin är glad för att hon får lite egentid på kvällen - o oftast oxå på dagen nu. Det gör sjukt mycket. Har till och med hopp om att hinna klart klänningen jag syr. Yey!!


Såhät fint matchade vi igår. Tjipp hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar