onsdag 19 februari 2014

Livet

Livet rullar på. Det är förkylningar till höger o vänster, förskolelämningar o hämtningar och tomt på jobbfronten.

Idag har jag sökt ett gäng jobb till och har ett par till som ska sökas imorgon. Man blir lite trött i huvudet av att sitta o fokusera för länge vid datorn. Glömde till och med att gå och kissa. Tur Mattias ringde o påminde mig om att de va lunchdags. Så fick jag gått på dass också.
När man läser kvalifikationer på vissa jobb tänker jag ofta att det här jobbet får jag ju lätt som en plätt. Lätt att glömma att det finns tusentals andra som också har samma kvalifikationer och som kanske dessutom är bättre på att skriva personliga brev.

Jaja, mitt mål var ju jobb inom en månad. Känns inte så realistiskt längre så vi satsar på jobb innan sommaren istället. Helst tidigare såklart.

Till nåt roligare: jag har ju bil nu för tiden! Racear runt med min lilla blå daewoo (okej mest fram o tillbaka till föris) och njuter av att inte känna sig så låst längre.
I måndags var vi i Nossebro hos pappsen o Pernilla. Fikade, lekte med leksaker och jag fick gått igenom o rensat bland miljoner (nåja) sparade skolböcker o teckningar. Kul att gå igenom och minnas skrivstilsböcker, hemliga klubbar och teckningar med tjejer i olika frisyrer o kläder. De senare höll jag tydligen på med MYCKET.
Det mesta åkte dock i soporna. Man kan ju inte spara allt.

I tisdags fick jag vackert åka bilen till Nossebro igen efter att ja lämnat Tia på förskolan. Varför? Jo det var nåt klantarsel som glömt sin mobil. Paniken innan man (jag) blir påmind om att jag har en extramobil. Jisses, borde skaffa en hemtelefon för nödsituationer. Tänk om mobilnätet dör, Tia behöver till sjukhuset eller jag plötsligt tappat synen. Hur ska man kunna knappa in nr i en smartphone utan att se. Eh, ja kanske ska lära mig hur röststyrning funkar!?

Nä vad säger ni? En kopp kaffe o lite OS på det? Snart dags att hämta hem goingen.

Pusshej

Bild: det bästa som finns, sitta på "dasse" (madrassen) och äta glass (fryst banan) till teletubbies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar