onsdag 2 april 2014

Host host

Tia har dragits med en rethosta i över en månad, nästan två så när hon i morse vaknade av att hostan tycktes värre igen fick det vara nog. (Den har alltså inte varit lika illa hela tiden, hostan.)

På inrådan av 1177 begav vi oss till vårdcentralen. Fick snabbt komma in pch träffade en mycket trevlig läkare. Så långt allt väl. Då var det då dags för att lyssna på hjärta,lungor samt kolla i de stackars öronen.
Tror ni att lilla fröken satt still snällt och lät doktorn göra undersökningen. Såklart inte!

Jobbigare barn att undersöka hade han aldrig varit med om (sa han såklart inte men ganska tydligt). Ett öra fick han kikat i, lite, medan morsan höll fast en skrikande vilding. Andra var helt omöjligt. Vildingen var lös.
Att lyssna på hjärta o lungor var tydligen tortyr, trots att han lyssnade utanpå tröjan och att titta i halsen kunde vi ju bara glömma.

Summa summarum: inte så duktig Tia. Hittade inget fel heller men verkade inte vara något astmatiskt iaf. Vi får vänta och se om de blir bättre/sämre.

Fröken bus verkar inte må så dåligt av den förövrigt i alla fall så det är ju bra.
Mindre bra är att behöva vara hemma från förskolan idag. Hade hon ju inte behövt vara menmen. Mysdag med mamma, lilla anna o långa farbrorn-film (ny favorit) och ett par bananglassar så ska vi nog överleva det också.

2 kommentarer:

  1. Haha varför blir ungar som förbytta så fort det kommer in en läkare i rummet? Skönt att det inte var något allvarligt, i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Blöjor,välling mm ,med hemleverans direkt till dörren
    www.blojbudet.se

    Önskas gratisprover gå in på info@blojbudet.se

    Anmäl dig till nyhetsbrevet,massor med pengar att spara.

    SvaraRadera