lördag 1 december 2012

Sov unge sov!

Tia har börjat sova sjukt dåligt. Vi har testat att ge lite mjölkersättning efter amning om det skulle vara så att hon är hungrig. "Bebisar sover hela nätter på ersättning" jo tjena. Aldrig sovit sämre. Antagligen magknip. Struntar i ersättning.
Har testat tjockare täcke så att de blir svårare att snurra runt i sömnen. Ja menar inte konstigt man vaknar om man ligger fastklämd på bredden av sängen. Funkar till det men då blir hon istället för varm. Vi har även testat olika ljus. blåaktigt placerat på olika ställen, vanligt svagt ljus från fönsterlampa och helt svart- inget ljus alltså. inte märkt nån större skillnad. Sen har jag nu sett att hon fått nåt skorvsåraktigt i hårbottnen som verkar klia. Vem sover bra med kliande huvud, nej just det. Så nu är hon insmörjd och har fått en mössa över för att förhindra att hon kliar sönder sig.

Så för att sammanfatta. Det kan vara en kombo av klåda, magknip, för varm och kanske även tänder(?) som gjort att natten varit katastrof. Imorgon åker vi till Norge igen och hoppas att den friska norgeluften gör under. Behöver sömn. Punkt.



Tia i pyjamas o förhindraklådamössa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar