fredag 22 februari 2013

FREDAG

Nu är mannen hemma igen och ordningen återställd...

Eller ja egentligen är det väl mer ordning när han inte är hemma. Lättare att hålla nattningsrutiner och ingen som ställer mjölkglas på diskbänken utan att skölja ur dem men vi är glada att han är hemma i alla fall.

Tia var helt till sig i morse och hade hon kunnat skutta hade hon gjort det. Jag är visserligen inte helt säker på om det hela berodde på att hennes käre far skulle komma hem inom snar framtid eller om det var för att hennes trötta mor äntligen orkade öppna ögonen. Vi låter det va osagt.

Imorgon ska vi på första riktiga babysimmet dessutom ( har varit på drop in en gång när hon var 3 månader och sen inte orkat oss dit pga för trötta på morgonen). Kommer bli så kul. Längtar riktigt. Varmt bad!

Hade turen att få va med i en ny lite kortare lördagsgrupp. Den är inte på morgonen (yey! sovmorgon!) utan kl 17 och det kommer bara vara 4 bebisar. Tror de kommer bli toppen.
Tia är äldst ( 4 månader äldre än de andra) och kommer ju troligtvis briljera bara av den anledningen MEN för att riktigt glänsa har jag hela veckan övat henne i baljan med att duscha över huvudet och plaska.
Nu plaskar hon visserligen inget utan är väldigt försiktig o håller sig i baljkanten (söt) så det var nog tur vi började öva.


Busungen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar